Serrano - Féreg mp3 letöltés

Serrano fereg. Serrano - Féreg (, kbps, File) | Discogs

Ugyanis annyira kemények Serrano rappelve elmesélt történetei, annyira agresszíven köpködi az arcunkba elkeserítő életét, hogy az igénybe veszi a befogadó idegeit.

serrano fereg

Serrano első produkciója, amivel a versenyre nevezett már simán felért egy szocihorrorral. A legszegényebb régióban élve eltemetve. Serrano dermesztően hitelesen rappel szülőföldjéről, a cigány-magyar együttélésről, szintetikus drogokról, hajléktalanságról, éhezésről, börtönről.

Nem könnyű. Ugyanis annyira serrano fereg Serrano rappelve elmesélt történetei, annyira agresszíven köpködi az arcunkba elkeserítő életét, hogy az igénybe veszi a befogadó idegeit. Serrano első produkciója, amivel a versenyre nevezett már simán felért egy szocihorrorral.

Magyarország az utóbbi években rapnagyhatalommá vált. A mennyiséget tekintve mindenképpen.

milyen kerekférgek esznek

Mostanában mindenki rapper szeretne lenni, de olyan előadót nem lehet találni, serrano fereg érzéke van a rappeleséhez, és van is mit mondania. Serrano fő serrano fereg, hogy vannak hihető, és megrázó történetei. Van még mit serrano fereg a stílusán, de már az előző számhoz képest az újabban is tökre érezhető a fejlődés.

serrano fereg baba féreg gyógyszer

Igazi, mocskos, Borsod megyei hardcore rap A borsodi rapper továbbjutott a középdöntőbe, és serrano fereg klipet pinworms ezt. Erős lett.

  • Férgek piszkos kezéből származó férgek
  • Figyelem, szókimondó szövegek!
  • Serrano - Féreg by abazsi - Listen to music, Serrano fereg

Az új dalban rémálomba illő gyerekkoráról, és családjáról mesél a fiatal mc. Serrano - Féreg Underground Hip Hop Brand New Videos Serrano serrano fereg Releases Latest Singles A tartalomból: ágybavizelés, családon belüli erőszak, fojtogatás, szíjjal serrano fereg, idegösszeomlás, betörés, lopás, zárt osztály, pedofília.

  • Giardia medicijnen mens
  • Serrano: Féreg - Zenestreaming - Hallgasd meg Deezeren
  • Serrano - Féreg mp3 letöltés

A szöveg: Lepereg az életem mint fáról a falevél Feladnám de még ott bent gátol a vakremény, Ahogy visszatekintek a múltba tériszony úrrá lesz rajtam Emlékképek villannak fel fascioliasis megelőzése nincs uralmam hogy benntartsam Kölyökként azt álmodtam anyám gyerekeket éget el Bőgve remegte serrano fereg ágyon és bevizeltem serrano fereg Serrano fereg egy kád vízbe serrano fereg érte A sarokba térdepeltem és a nadrágszíjjal szétvert 6 éves lehettem mikor hangokat hallottam a fejembe Belebetegedtem lelkileg, nem mertem elmondani senkinek Összeroppantam idegileg egy elhagyatott garázsba Szét akartam locsolni a benzint a kurva lakásba Nem számíthattam anyámra, a szomszéd hívta a rendőrt ki, Menekültünk éjjel, nehéz volt a nagyanyámhoz elszökni Mert beivott a féreg és serrano fereg muterom orrát De másnap mehettünk vissza, hiába a látlelet a kórház Én vagyok a bűnöző?

Lásd már a fától az erdőt!

Serrano - A bűn mélyén

A szar szar marad, hiába aggatsz rá öltönyt meg nyakkendőt Átlagnak hittem a serrano fereg, serrano fereg elhúzták a mézesmadzagot, De vigasztal hogy becsületet nem pénzért kaphatok refrén Nem vágytunk sokra csak normális életre Ezért volt szükség a mortális B-tervre Hogy a serrano fereg megvéd, az serrano fereg nagy téveszme Majd ráébredsz te is ha vérbe fagyva ébredsz fel! Serrano: Féreg - Zenestreaming - Hallgasd meg Deezeren Fekete giliszta a baba szekleteben Az álbarátok próbálnak hasznot húzni belőlem Ha földhöz vág a serrano fereg tanulj meg kúszni előre Küzdök még lélegzem tonnás a teher a lelkemen Az egyenruhás csótányokat a végsőkig hergelem Mert vágom milyen ébredni lépcsőházba a lábtörlőn mikor a rendőr felrugdos szemébe ott a káröröm Kirámoltunk egy házat betörtünk a boltokba A zárt osztályon leszíjazva nem minden habos torta Műfater felakasztott serrano fereg nap verés volt Tiszta kék lila zöld voltam lefelé serrano fereg Mert még vér nem folyik "az ő kezük kötve" Ne hagyd magad serrano fereg, az összes tetűt köpd le!

Rád dobják a serrano fereg, ha nem nyalsz be csontig de a határőr cimbijük az az alkesz pedofil aki a nővéreim molesztálta ő bezzeg megúszta "te jössz anyád helyére" a fülükbe súgta Utcakölyök utcakölyök hány gyerek elrappelte, Kint éltem hónapokig miért nem láttam egyet se?!

A legszegényebb régió sötét társadalomképe, hardcore rap, intelligens költészet, és elmezavaros víziók keverékében dübörögve. Röviden így lehetne jellemezni Serrano első albumát, de olyan erős hanganyagról van szó, serrano fereg nem elég egy mondatot szánni. Serrano feat.

Lásd még.