Állatgyógyászati gyógyszerészet

Állatgyógyászati összefoglaló

Fővárosi törvényszék Budapest Markó utca Jogorvoslati lehetőség részletei: Fellebbezésre nincs lehetőség. Kinek kell címezni a felllebezést az elbíráslásra jogosult szerv : Fellebbezésre nincs lehetőség.

állatgyógyászati összefoglaló féreggyógyszer gyermekektől egy éven át

Hová kell benyújtani a fellebbezést az elsőfokú hatóság, amely a döntést hozta : Keresetlevél beadása 30 napon belül a határozat kézhezvételétől. A benyújtási határidő: A közigazgatási határozat bírósági felülvizsgálata iránti eljárás illetéke - 30 forint.

paraziták a gyomor gyógymódjaiban

A fellebbezési illeték mértéke: Amit még érdemes tudni GYIK Mikor engedélyezhető egy olyan készítmény behozatala és Magyarországon történő forgalmazása, ha van már más EU-os országban engedélye? Abban az esetben, ha igazolható a hiánypótló jellege és a kérelmezőnek van állatgyógyászati készítménykre nagykereskedelmi forgalmazási engedélye.

Fontosabb fogalmak Summary of Product Characteristicsa továbbiakban: SPC; Használati utasítás: az állatgyógyászati készítményhez mellékelt, állatgyógyászati összefoglaló felhasználó tájékoztatására szolgáló nyomtatvány.

bélféreg vegbélnyilas eukarióta helminták

FVM rendelet 7. Állatgyógyászati összefoglaló rendelet 1.

A forgalomba állatgyógyászati összefoglaló céljára történő gyártás megkezdéséhez állatgyógyászati összefoglaló rendelkezni kell forgalomba hozatali engedéllyel. Eseti forgalomba hozatali engedélyt csak hazai nagykereskedelmi forgalmazásra feljogosító működési engedéllyel rendelkező kérelmező kaphat, legfeljebb a várható éves forgalmazási mennyiségre. A kérelemben igazolni kell a készítmény hiánypótló voltát és az Európai Közösségben történt törzskönyvezését, valamint a kérelemhez csatolni kell a készítmény jóváhagyott SPC-jét és használati utasítását eredeti és magyar nyelven. Az engedély tartalmazza a készítmény gyártójának nevét, az eseti jelleggel forgalomba hozható mennyiséget és a jóváhagyott használati utasítást.

Felvilágosítást adunk a kormányablakokban, állatgyógyászati összefoglaló okmányirodákban és a kormányhivatalok ügyfélszolgálati irodáiban intézhető ügyekkel kapcsolatban. Pontos, naprakész információkkal segítjük Önt a személyes ügyfélszolgálatok felkeresése előtt. Segítünk a megfelelő ügytípus megtalálásában, az ügyintézés helyszínének és időpontjának kiválasztásában, az ügyintézéshez szükséges okmányok és iratok meghatározásában.

Bőrférgesség - csak egyszerűen