Helminth Charger

Geohelminth fertőzés

Tartalom

  A Kubrowkhoz hasonló, és tenyésztéséhez Kubrow tojásra geohelminth fertőzés szükség.

  a leishmania paraziták biológiája

  Beszerzés A játékosnak a Helminth Charger tenyésztéséhez szüksége van a Kubrow tenyésztés alapanyagaira Inkubátor mag, Kubrow tojásilletve mindezeken felül egy Cyst-re is, mely a következő képpen szerezhető be: Helminth -el való első geohelminth fertőzés az Űrhajó fertőzött szobájában. Más játékosok által megfertőzve. A Cyst a warframek nyakán bal oldalon megjelenő rózsaszín parazita. Megfertőzés után 24 órával geohelminth fertőzés megjelenni először, és folyamatosan növekszik.

  hogyan lehet megtisztitani a testet a fergektol

  A kifejlett méretet a megjelenés után 6 nappal éri el. Ekkor fel lehet használni a tojásokon, illetve ekkor is lehet megszabadulni tőle újra a fertőzött szobában. Megjegyzések Egyszerre több warframe is megfertőzhető.

  milyen méretű férgek élnek otthonában

  Fontos, hogy ha a játékos meggyógyítja az egyik warframet a vírustól, akkor az a konkrét warframe többé nem kaphatja el, így ha másik Helminth Chargert szeretne tenyészteni a játékos, egy másik warframet fertőzhet csak meg. A víruson kívül más módja nincs az állat beszerzésére. Érdekességek A Ezt 10,ért meg lehet vásárolni kinézetként a boltban.

  ételek féreg kezelés alatt Ascaris tojás a székletben