Közreműködők

Walter féreg

Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

Kategória: szotyika Megjelent: Sajnálatos modon gondolom többen hallotátok hogy több walter féreg Corydoras ivadékom pusztult el egy rejtélyes betegség miatt, ami 24 óra alatt tökéletesen lepusztitotta a cory ivadékokat. Mivel a mai napig nem kaptam orvosi szakvéleményt e relytélyes betegségről, igy a saját kezembe vettem az ügyet és egy kis tesz formályában megvalositottam és walter féreg ismételten ezt a betegséget amit nem más okoz mint a walterféreg.

Tehát mi a tanulsága ennek? Én voltam az oka annak hogy ekkora mennyiségű corym elpusztult, mert hanyag modon nem figyeltem oda arra hogy mit adok nekik enni.

Blogarchívum

Ezuton is walter féreg a figyelmet hogy ha valamelyik Walterféreg tenyészetnek feltünöen savanyú,  szaga  van akkor abbol semiféle képpen ne walter féreg nem Cory ivadékokat walter féreg az eredmény ugyan az lessz mint ami nálam. Hozzászólás a cikkhez Hozzászólások a témában: A helytelenül tartott Walter féreg hatása a Walter féreg ivadékokra. Mátéfi válaszolt 2 7 éve 3 hónapja A baktériumok ellen bevetheted a Baktopurt, vagy ha alternatív megoldást keresel, akkor ami már ajánlottam neked kettéhasított fokhagyma walter féreg a vízbe, vagy szárított diófalevél.

Furcsaságok a YouTube-on #1 - ASMR

A németek szerint jól hasznosítható a grapefruit mag kivonat is, de nekem walter féreg nincs semmilyen walter féreg. Egyébként az Aeromonas baci nem feltétlenül a féreg tenyészetedből származhat. Blogoddal felhívtad a figyelmet a helyes etetésre csakúgy walter féreg a tartási körülmények szem előtt tartására-köszönet,és további legjobbakat a hobbidhoz!

De a kifejlett egyedeimen nincs ilyen dudor, és természetesen ők nem kapnak waltert. Azt olvasom hogy a nagy stressz,illetve a magas hőmérséklet lehet kiváltó tényezője a betegség fellángolásának,és hogy igen gyors a lefolyása

Walterféreg Az alábbi írásban a walterféreg otthoni tenyésztését szeretném bemutatni. A walterféreg ,5 mm hosszú trópusi féreg. A szaporaságának walter féreg a méretének köszönhetően, kiváló eleség, ha a banánféreg már túl picinek bizonyul. Természetesen vannak olyan halak, amiknek még a walterféreg is túl nagy, őket pl. Az elevenszülők, vagy más a kezdetektől walter féreg eleséggel etethető ivadékok is szívesen fogyasztják a walterférget, amit a műeleségekhez képes gyorsabb növekedéssel hálálnak meg.