Nepáli termékek

Az egyik nap egy spirituális rendezvényen jártam, és eszembe jutott a nepalitermekek.com. Ők ugyan nem voltak kint a rendezvényen, de aki nem tudott eljönni, ugyanakkor szeretne mindenféle spirituális cuccot venni, annak érdemes szétnézni náluk.

Ők egy online bolt egyébként, akik egyenesen Nepálból hozzák termékeiket. Minden, amit árulnak, meg van áldva szerzetesek által. Hatalmas választékkal rendelkeznek. Árulnak pólókat, mandalákat, thangkákat, szobrokat, könyveket, hangtálakat, és még olyan lakberendezési dolgokat is, mint az ajtófüggöny vagy a párnahuzat.

Az egyes termékeken belül is rengeteg dologból lehet válogatni. Hangtálakból például van géppel készített, de kézzel kovácsolt is. A díszesebbtől a kevésbé díszítettig mindenféle. Még az alapján is tudunk keresgélni, hogy melyik csakra gyógyítására ajánlják.

Az itt kapható termékek nagy része kézzel készült, helyi kézművesek keze által, évezredes tradíciók alapján. Tehát a minőség szinte már garantált. És biztos hogy igazi, működő dolgot vesz az ember, nem valami kínai hamisítványt.

Az ország egész területére szállítanak. Sőt, 17 ezer forint feletti vásárlás esetén ingyenesen! A GLS futár szolgálatot használják, ami egy megbízható cég. És nem csak bankkártyával lehet fizetni interneten keresztül, hanem készpénzzel is utánvéttel.

Tehát mindenkinek ajánlom a nepalitermekek.com-ot. Nekem csak jó tapasztalataim vannak velük. És remélem, másoknak is legalább annyira hasznára válik a testi lelki egészségben ez az oldal, mint nekem vált.