Vigyázzatok! Veszélyes férgek rejtőzködhetnek a lazacban

Lazac féreg

Tartalom

  Tweet A lazac egy igen közkedvelt étel, bár igaz, hogy az ára nem a legbarátibb.

  Azonban előfordulhat, hogy most sokatoknak elmegy a kedve tőle, ugyanis veszélyes férgeket találtak benne a kutatók. Kedves halrajongó VOUS-olvasók!

  élő paraziták

  Egy sajnálatos hír látott napvilágot a Women'sHealthen : a Férgek gyermekek gyertyakezelés Megelőzési Központ Centers for Disease Control and Prevention; Lazac féreg új jelentésében ugyanis az áll, hogy néhány lazacban galandférget találtak. Különböző vadon élő, csendes-óceáni állatokat vizsgáltak a szakemberek, egészen pontosan: chinook lazacot, vörös lazacot, szivárványos pisztrángot.

  Mellei miatt szóltak be Tóth Andinak Férgek a lazacban: horrorkaját hozott a szupermarketből - videó Alighanem egy életre vegetáriánus lesz az a nő, aki a hétvégén lazacot vett családjának: a húsban ugyanis hemzsegtek a paraziták. Kövessen minket a Facebookon is! Egy arizonai család alighanem emlékezetes vásárláson van túl: a vasárnapi ebédre vonatkozó terveket ugyanis keresztülhúzta, hogy a helyi áruházban két órával korábban vett tálcás lazacban paraziták tekergőztek. Jen Lazac féreg természetesen azonnal megragadta a mobiltelefonját, és felvételt készített, amit később fel is töltött a Facebookra. A videót pillanatok lazac féreg többezren osztották meg.

  A végeredmény szerint a gorbusalazac izmaiban találtak a galandféreg lárváiból. A kutatók azért lepődtek meg különösen, mert korábban csak az ázsiai halakban találtak ilyen parazitát. Pedig az isteni lazacleves nem csak a finnek kedvence Az egyik legfinomabb leves a kalakeitto, azaz a finn halleves, ami a mi legendás magyar halászlénkhez képest sokkal szelídebb: tejszínnel és zöldséggel készül, gyors és nagyon egyszerű.

  Érdemes kipróbálni és rendszeresen bevetni, mert még azok is szeretik, akik amúgy nem rajonganak a halételekért.

  lazac féreg

  A cikk folytatását itt találjátok. További probléma az, hogy a Csendes-óceán bármely partján ki lehet fogni ilyen lazacot  Észak-Amerikában. És ha azokat a lazac féreg nem lefagyaszta szállítják, akkor a paraziták képesek bejutni az emberi szervezetbe és ott lazac féreg.

  • Vigyázzatok! Veszélyes férgek rejtőzködhetnek a lazacban
  • Gyógymód a rókagombák parazita receptje
  • Gusztustalan meglepetés rejtőzött a frissen vásárolt halfilében
  • Pinworm tünetei
  • Füstölt lazac is hordozhat életképes féregpetét?
  • Ugyanis gasztro ide vagy oda, a túl sok, mondhatni töménytelen mennyiségű nyers hal nem tesz jót az emberi szervezetnek, egészen pontosan a gyomornak.

  Tehát a legbiztosabb, ha fagyasztott halat választotok, és figyelitek a származási helyét a terméknek. Vagy az, lazac féreg megfőzitek több mint 60 fokos vízben.

  lazac féreg