Információk

Készítmények bőrparazitákhoz

Hatékonyságát növeli, hogy a vízben úszó készítmények bőrparazitákhoz talajon lévő, még ki nem fejlődött parazitákat is megöli.

Használati útmutató: Használat előtt felrázandó! Az első és a harmadik napon 1ml-t vagy 20 cseppet adagoljon 40 liter akváriumvízhez.

Ingyenes kiszállítás

Súlyos esetekben az ötödik és a hetedik napon ismételje meg. Készítmények bőrparazitákhoz akvárium lesötétítése, és enyhe hőmérsékletnövelés az egyidejű szellőztetéssel együtt meggyorsítja a gyógyulási folyamatot.

készítmények bőrparazitákhoz

A kezelés folyamán nem szabad aktív szenes szűrést alkalmazni, és az UV-lámpát ki kell kapcsolni. Az utolsó adagolás után két nappal ajánlott az akvárium vizét átszűrni a Sera Super Carbon-on, és részleges vízcserét végrehajtani.

Akváriumok akvarisztikai kiegészítők, díszhalak, garnélák, növényes akvarisztika

Az ellenállóképesség erősítése érdekében ajánlott halainknak vitaminkúrát tartani a Sera Fishtamin késízítménnyel. Értékeld a terméket! Oszd meg a készítmények bőrparazitákhoz bőrparazitákhoz a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

a helminták jelei az emberi testben

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban. Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon.

parazita szöveg férgek uborka szalagféreg

Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek. Oszd meg a véleményed!

pinworm drog és kerekes féreg férgek gyermekekben, mint gyógyítani krónikus