Helminth | Magyar Warframe Wiki | Fandom

Helmint fertőzés

Tartalom

  veny nelkul kaphato féreghajto embernek

  A Kubrowkhoz hasonló, és tenyésztéséhez Kubrow tojásra van szükség. Beszerzés A játékosnak a Helminth Charger tenyésztéséhez szüksége van a Kubrow tenyésztés alapanyagaira Inkubátor mag, Kubrow tojásilletve mindezeken felül egy Cyst-re is, mely a következő képpen szerezhető be: Helminth -el való első találkozáskor az Űrhajó fertőzött szobájában.

  helmint fertőzés

  Más játékosok által megfertőzve. A Cyst a warframek nyakán bal oldalon megjelenő rózsaszín parazita. Megfertőzés után 24 órával kezd megjelenni először, és folyamatosan növekszik.

  helmint fertőzés

  A kifejlett méretet a megjelenés után 6 nappal éri el. Ekkor fel lehet használni helmint fertőzés tojásokon, illetve ekkor is lehet megszabadulni tőle újra a fertőzött szobában. Megjegyzések Egyszerre több warframe is megfertőzhető.

  mely orvos foglalkozik a férgekkel

  Fontos, hogy helmint fertőzés a helmint fertőzés meggyógyítja az egyik warframet a vírustól, akkor az a konkrét warframe többé nem kaphatja el, így ha másik Helminth Chargert szeretne tenyészteni a játékos, egy másik warframet fertőzhet csak meg. A víruson kívül más módja nincs az állat beszerzésére.

  enterobiosis inkubációs periódus, ha giardia in humans pregnancy

  Érdekességek A Ezt 10,ért meg lehet vásárolni kinézetként a boltban.