Héliumos lufi, a szülinapi buli fénypontja

Közeledett a kislányom szülinapi partija, és a legfőbb kérése az volt, hogy béreljünk ki egy rendezvényhelyszínt, ahova elhívhatja a barátait, és mindenképpen legyen héliumos lufi, mert azon sokat lehet nevetni. Sokat gondolkoztam azon, hogy ha meghívja kb. 10 barátját, akkor egy-egy héliumos lufi nem lesz elég fejenként, úgyis könyörögni fognak még újabbakért. Ráadásul a rendezvényház, amit találtam, messzebb van tőlünk, így kocsival fogom kivinni a gyerekeket is. A léggömbök pedig nem bírják ki az utazást, szerencsésebb ott helyben felfújni őket.

Így aztán a következő napokban olyan party kellékek és dekorációs kellékek boltja után járkáltam, ahol eldobható hélium palackot tudok vásárolni. Azt találtam ki ugyanis, hogy veszek egy eldobható hélium palackot, mely több lufi felfújására is alkalmas, így a gyerekek bőven ki tudják élvezni ezt a fajta szórakozást. Sajnos a városban nem találtam ilyen palackot, azonban az egyik barátnőm kisfiának is nemrég volt szülinapja, ahol szintén a héliumos lufi volt a sláger. Ott is nagyon nagy sikere volt a lufiknak, így ajánlott is egy weboldalt, ahol különböző méretű hélium palackokat árulnak, 5-50 literes méretig, és akkora palackot kell rendelned, amekkora a sajátod is, amennyiben cserélni szeretnéd. Szuper lehetőségnek tartottam, és egyből fel is hívtam őket. Az oldalon egyébként még visszahívást is lehet kérni. Egy fiatal sráccal beszéltem, aki megígérte, hogy még a hétvégéig kiszállítják a palackot. Egyébként a palack nem is volt drága, és ez fontos szempont volt nekem, mivel maga a rendezvény helyszín kibérelése sem volt olcsó, nem is számítva még a tortát, az ételeket és az italokat.

A palack időben megérkezett és sikeresen el is szállítottuk a rendezvény helyszínére. A héliumpalack csere elsőre nekem kicsit félelmetesnek tűnt, nem szerettem volna semmiképpen sem elrontani, így ezt a feladatot a férjemre bíztam. A gyerekek alig várták, hogy a héliumos lufikkal játszanak, és vicces hangokat adjanak ki. Szerencsére a héliumpalack 50 lufihoz is elegendő volt, így kellően emlékezetes maradt az élmény.

A buli után már csak a rendrakás következett. Bizony, egy szülő számára sok feladattal jár a gyermeke szülinapi bulijának megszervezése, azonban úgy gondolom, hogy teljes mértékben megérte a fáradozás, mivel a gyerekek nagyon jól érezték magukat. Bár a fő attrakció mindenképpen a héliumos lufi volt, azért más játékokra is sor került. Mire az utolsó vendég is elhagyta a házat, igen elfáradtunk. Szerencsére a hélium palackot, nem kellett magunkkal vinni, mivel eldobható volt.

Sok szülő kérdezte, hogy hol tudtam ilyen palackot beszerezni, és nekik is ajánlottam a weboldalt.