Giardiasis (giardiázis): kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség

Giardia human. Giardiasis (giardiázis): kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség - Egészség

Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Lamblia antigén székletből történő meghatározására. Termékkód: LGLA A Giardia Lamblia fertőzések a téli giardia human alatt gyakran előfordulnak.

A vírusos eredetű gyomor- és bélhurut halálos giardia human lehet a veszélyeztetettek körében, mint pl. Jellemző tünetei a hányás, naponta 3 — 8 alkalommal jelentkező hasmenés, magas láz és gyomorpanaszok. Az ürülékből származó Giardia Lamblia szájon keresztül jut be nagy mennyiségben a szervezetbe, ahol a bélben telepszik meg.

giardia human a gyermekkori giardiasis kezelési rendje

Ezért a kórházi eredetű Giardia Lamblia fertőzéseket igen komolyan kell venni, különösen a paraziták gyengéd tisztítása csecsemőosztályokon és gyermekklinikákon, mivel nehéz azokat kontrollálni.

A Giardia Lamblia felismerése és további fertőzések giardia human érdekében a korai és megbízható kimutatás igen fontos. A teszt az immunkromatográfia giardia human alapszik. Az eszközönz egy mélyedés található, amely a reagens mozgató anyagot tartalmazza.

Orv Hetil. The oocysts and cysts of these parasites excreted in faeces are capable of infecting other hosts and those are environmentally stable.

A teszt során a Giardia Lamblia antigén giardia human lép a membránban található arany antitestekkel. Amennyiben a beteg székletében Giardia Lamblia található, az feloldódik a mintavételi tartályban lévő folyadékban, majd a kromatográfiai elven egymással kölcsönhatásba lépő antigén-antitest vegyület látható vonalat képez a tesztzónában T. Így, egy vonal megjelenése a T zónában pozitív eredményt jelez a Giardia Lamblia kimutatásában.

  1. Giardiasis giardiázis : kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség
  2. Ezek a paraziták rendkívül ellenálló, vastag falú oo cysták formájában kerülnek a környezetbe, ahol hosszú ideig megőrzik fertőzőképességüket.
  3. Giardiasis tünetei és kezelése - HáziPatika
  4. [Cryptosporidium and Giardia as water contaminant pathogens in Hungary].
  5. Belfereg fertozo e
  6. Giardiosis - EgészségKalauz
  7. Действительно.

Ellenkező esetben ez a vonal nem jelenik meg. Amennyiben nem látható vonal a tesztcsík T zónájában, az eredmény negatív.

Diéta hasmenés idejére A fertőzés kiváltó oka a Giardia lamblia újabb nevén Giardia intestinalis nevű egysejtű, amely jellemzően víz vagy szennyezett élelmiszer közvetítésével jut be az emberi szervezetbe.

Ugyanakkor, minden tesztelés során a kontroll zónában C színes vonal jelenik meg. A giardia human vonal az eljáráshoz szükséges, azt jelzi, hogy elegendő volt-e a minta, és a membrán beszívta-e azt, az ellenanyag működésbe lépett-e.

EXTRA AJÁNLÓ

Fagyasztani nem szabad. A terméket a csomagoláson feltűntetett lejárati ideig, felbontás giardia human állandó hőmérsékleten kell tartani.

Módosítva: A giardiosis dzsiardiozis fertőző betegség. Kórokozója egy egysejtű parazita, amelynek neve Giardia Dzsiardia. Olyan kicsi, hogy csak mikroszkóppal látható.

Használat előtt figyelmesen olvassa a használati útmutatót. A teszt kizárólag In Vitro diagnosztikai célra készült. A tesztet soha ne fagyassza le. Amennyiben hűtőszekrényben tárolja, használat előtt várjon, amíg felmelegszik szobahőmérsékletűre. A tesztet a lejárati időn túl nem szabad felhasználni.

giardia human típusú ektoparaziták emberben

Gondosan vigyázzon a minta mennyiségére. Csak csepp mintát szabad használni. Kibontás után a tesztkészüléket azonnal fel kell használni.

Giardiosis

Ha a csomagolás sérült vagy szakadt, a tesztet nem szabad felhasználni. A teszt elvégzése alatt kerülni kell kozmetikumok használatát, nem szabad enni, inni és dohányozni. Vigyázzon, hogy a mintát ne ejtse le.

What is Giardiasis ? ( Giardia lamblia Infections )

A teszt elvégzése alatt ne legyen gőz a környezetünkben. Tudni kell, hogy a legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartottuk-e az utasításokat. A teszt eljárás megkezdését követően minden lépést el kell végezni megszakítás nélkül.

Tépje fel a tesztkészülék alumínium csomagolását a rajz szerint.

Giardiasis (giardiázis): kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség - Egészség

Végezze el a mintavételt. Rázza fel alaposan a mintavételi tartályt. Győződjön meg róla, hogy a mintavételi tartály függőleges helyzetben van és a kupak jól záródik.

adalékok a 2. fázisban májméregtelenítő

Óvatosan törje le a műanyag kupak végét. Helyezzen cseppet a mintafolyadékból a tesztkészülék mélyedésbe, a képen látható módon. Helyezze vissza a tesztpálcikát a tartályba és zárja jól le.

Mi a giardiasis?

A teszt giardia human a mintának szobahőmérsékletre kell felmelegednie. A tesztet meg kell ismételni.

helminták gyermekek kezelésében

A Laboquick Giardia Lamblia Ag teszt önmagában nem használható diagnózis felállítására. Ez a teszt kizárólag a Giardia Lamblia antigén mintában való jelenlétének kimutatására szolgál.

A giardiasis előfordulása

Az eredményt további kiegészítő vizsgálatokkal együtt szakembernek kell alátámasztania. Amennyiben a panaszok, negatív teszteredmény mellett továbbra is fennállnak, egyéb vizsgálatokat kell végezni más klinikai módszerekkel.

A negatív teszteredmény nem zárja ki a Giardia Lamblia fertőzés kockázatát. A teszt a legmegbízhatóbb eredményt szobahőmérsékleten nyújtja. A legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartotta-e az utasításokat.

giardia human táplálkozás a giardiasis kezelésében felnőtteknél

Ellenkező esetben a tesztelés hibás eredményhez vezethet. Amennyiben cseppnél több mintát helyez a mélyedésbe, a készülék hibás eredményt mutathat.