Rejtvénylexikon keresés: féregrágta - Segitség rejtvényfejtéshez

Fereg rejtveny, Online Rejtvénylexikon™

Egy kivételes maradvánnyal megoldódott a 150 éves őslénytani rejtély

Saját megfejtés ajánlása Ha szeretnéd, hogy egy általad ismert megfejtés, amit az oldal még nem tartalmaz, bekerüljön az adatbázisba, írd be a megfejtést és a meghatározást az alábbi mezőkbe, és nyomd meg a "Beküldés" gombot! Az adatok egy szerkesztői elbírálás után bekerülhetnek az adatbázisba, és megjelenhetnek az oldalon. Ha rendszeresen szeretnél megfejtéseket beküldeni, érdemes regisztrálnod magad az oldal tetején lévő "Regisztráció" linkkel, mert a bejelentkezett felhasználóknak nem kell visszaigazoló kódot beírniuk fereg rejtveny megfejtés beküldéséhez!

a körgyűrű fertőzés okai

Megfejtés:   a rejtvény megfejtendő rubrikái Fereg rejtveny   az adott megfejtés definíciója Írd be a képen látható ellenőrző kódot az alábbi mezőbe: A megfejtés fereg rejtveny előtt kérlek ellenőrizd, hogy a megfejtés nem szerepel-e már fereg rejtveny oldalon valamilyen formában, mert ebben az esetben nem kerül még egyszer felvitelre!

Rejtvények teljes poénja fereg rejtveny okokból nem kerül be az adatbázisba!

Galandféreg-fertőzés

Lehetőség szerint kérlek kerüld a triviális megfejtések beküldését, mint pl. Ezeket egyszerű odafigyeléssel mindenki meg tudja oldani, és mivel fereg rejtveny millió verziójuk létezhet, ezért ezek sem kerülnek be az adatbázisba! fereg rejtveny

fereg rejtveny a jobb féregtablettákból

Egyik ilyen a Skandináv keresztrejtvény. A Hagyományos keresztrejtvényben a meghatározások vízszintes és függőleges irány szerinti csoportosításban a rejtvény ábráján kívül helyezkednek el.

fereg rejtveny belfergesseg tunetei embereknel

Mindegyik meghatározásnak van egy azonosító száma, amely a rejtvény ábrájában is megtalálható. Az fereg rejtveny meghatározásra adható megfejtést ennek megfelelő módon kell az ábrába beírni.

A Hagyományos keresztrejtvénynek vannak színnel elkülönített részei, melyek a rejtvény megfejtését tartalmazzák, ami gyakran egy idézet, de éppen lehet egy vicc befejezése is.

fereg rejtveny

Ízelítő további megfejtésekből rása-szoknya, potyóka, karpológia, A nép, Saint-Brieuc, Chuandongocoelurus, velő, Siflis Géza, ideeső, Német bucó, Menyhárt Ernő, jóllakott, Ohrid, Megkésett dal, Csajok - A Vénuszlakók fereg rejtveny, Sebes-patak, Fereg rejtveny, elerőtlenedik, klientéla klientúraVálasz, Ambanja, Harmatocska, konduktometria, ás-nyes, Fereg rejtveny jakobinus dala, éjedezik, perpetuat, I. Baeda Marjam, transzporter, Kremencsuk, előtör valahonnan, lapockásdi, egységes, Rover, Dzsemmál, fellök, központi, tutéla, elharizsál, Cédric Klapisch, Musi, röpte, háncs, hemiplegia, pendergő, energetika, Fisher, heroizál, Roy Aitken, kukolló, Mikle Károly, Őszi vetővirág, összecsomóz, Barbárok, marat, feltekeredik, önkéntes, Az üres ég, Calamospondylus Fox, megikrándik, vízipipacs, komisz, tankör, tojmák, pipiske, Markovits Kálmán, alvasztó, odalesz, David Garnett, Varjú, Stefan Raab, Aladin, feszélyezett, Upper Bambara, Ys, Messze estem Károly, Again, Háborog a tenger