Esküvői videók a szerelmesek falujában

Miről híres a mi kis falunk nagy rendezvényháza? Hát nem másról, mint esküvői videókról! (http://fabianfoto.hu/eskuvoi-video-cinematografus/)

Így van bizony. A fővárostól nem messze, Budapest mellett található a falu, aminek a polgármestere vagyok és kicsit szerettük volna fellendíteni a település bevételét és e cél által került megépítésre a falu gyönyörű irigylésre méltó rendezvényháza, ahol nem mások, mint az itt tartott esküvők kapják a legfőbb teret. Számtalan esküvői videó megörökítette már a helyszínt, így tehát nem volt nehéz elhíresülnie a településnek.

De a legjobb az egészben, hogy tulajdonképpen egy jó célt szolgálunk az által, hogy helyszínt biztosítunk szerelmesek életük egyik legszebb napjának megörökítésére, másrészt még mi is fellendíthetjük a falu gazdaságát, hiszen évfordulókon vissza vissza járnak a házaspárok ide, arra a helyszínre, ahol megköttették életük legszebb ígéretét.

Mondanom sem kell, saját tapasztalatból is beszélve, de nagyon is érdemes ezt a csodálatos napot megörökíteni. A templomi és a polgári szertartáson is mind érdemes jelen lennie egy profi videósnak és megörökítenie a pároknak k a megismételhetetlen, csodálatos pillanatokat arról a bizonyos napról. Mind ezek mellett még  kreatív esküvői fotózásra is van lehetőség, ami szintén megvalósulhat a nagy nap 24 óráján belül, úgyhogy nem kell erre egy külön időpontot kiválasztaniuk az ünnepelteknek.

Eddig csak pozitív visszajelzéseket hallottunk az esküvői videókkal és nagy nappal kapcsolatban a férjektől és feleségektől, aminek nagyon örülünk. Például a következőt : ,, Teljesen elégedettek lettünk a videókkal és egyben természetesen a végeredménnyel, hiszen egy zenei aláfestéssel aláfestett, full HD minőségi vágott esküvői videót kaptunk kézhez, amikor az esküvői videós elkészítette a végleges anyagot. A helyszín csodálatos volt, a festői környezet még varázslatosabbá tette számunkra ezt a napot! Köszönjük a lehetőséget és majd megragadjuk az alkalmat, hogy visszatérjünk a faluba! „

Ezek a mondatok azóta is kellemes hangulatba kergetnek engem, amikor csak eszembe jutnak. Örülök, hogy csodálatos esküvői videók készülhetnek itt nálunk és azt hiszem, hogy nem véletlen az sem, hogy kezd úgy elhíresülni a település neve, mint  a ,, Szerelmesek faluja „ .