Esküvő előtti hurutos köhögés

Mindig is esküvőszervező szerettem volna lenni. Nem csak azért, mert szeretem a szép és elegáns öltözéket, valamint a szépen feldíszített esküvői helyszíneket, hanem mert sok új ötletem van, amit nem is értek, hogy miért nem valósítanak meg az emberek. Ki kell emelnem, hogy nem arról van szó, hogy túl sok pénzbe kerülne, sőt sokszor úgy láttam, hogy még olcsóbb is lenne, mint a giccses elavult székhuzatok és asztali díszek hada.

Egyszóval sok innovatív ötletem volt, amit még nem használtak fel és úgy éreztem, ebből egy saját kis vállalkozást tudnék indítani, mert sokan nem szeretik a klasszikus esküvőket, de azért szeretnének házasodni, így valami modernebb dolgot keresnek.

acc 600

El is indítottam most már gyakorlatilag 10 éve menő vállalkozásomat és szépen építgettem, egészen addig, amíg egy nagy céggé ki nem nőtte magát. Ennek vagyok most az élén és csinálom annyira, amennyire csak bírom. Szeretem, de sokszor egy percnyi szabadidőm sincsen. Mivel reggeltől a hivatalos munkaidő végéig az irodában ülök és intézem a lekéréseket, megrendeléseket, kiajánlókat, majd utána este pedig kint vagyok a rendezvényeim helyszínén. Egyszóval sokszor tényleg aludni is alig van időm.

De tudtam, hogy mire vállalkozom, tudtam, hogy ez mivel jár. És nagyon szeretem csinálni.

Nem olyan régen történt velem egy eset, ami nagyon húzós volt, ezt úgy érzem, szívesen megosztanám veletek.
Kaptam egy igen csak extravagáns felkérést egy hegymászó pártól, miszerint ők az esküvőjüket egy külső helyszínen egy egészen magas hegy tetején szeretnék megtartani, amit először másztak meg együtt. Az ötlet nagyon tetszett, szerencsére nem csak gyalogszerrel, hanem autóval is fel lehetett jutni a helyszínre és így jó esély volt rá, hogy sikeresen meg tudjuk valósítani a dolgot.

Neki is álltam a szervezésének. Persze mivel számomra új helyszín elég sok időt kellett eltöltenem ott, hogy lássam mivel is állok szemben.

acc 600

Már az utolsó simításokat végeztem a helyszínen, amikor is rosszabbra, szelesebbre fordult az idő. Köztudott, hogy egy hegy tetején mindig szelesebb idő van, mind lent, de erre nem számítottam pár nappal az esküvő előtt úgy kifújt a szél, hogy csúnya hurutos köhögésem és torokfájásom lett tőle.

Teljesen pánikba estem. Itt van mindjárt a nagy nap, én tökéletesre akarok mindent, rengeteg munkám van benne és most arra kényszerülök, hogy az ágyat nyomjam?! Nem hittem el. De annyira rosszul voltam, hogy kénytelen voltam megmondani a párnak, hogy sajnos másnap, nem tudok kijönni a helyszínre, muszáj kivennem egy nap betegszabadságot. A pár nagyon megértő volt, sőt azonnal meg is kérdezték, hogy mi történt, mivel segíthetnek nekem, mi a bajom. Én vázoltam nekik a szituációt, mire az ara beletúrt a táskájába és a kezembe nyomott egy gyógyszeres dobozt. Acc 600 pezsgőtabletta volt ráírva. Azt mondta, hogy ezt kezdjem el szedni, mert csodákra képes. Nem egyszer történt meg vele is, hogy egy-egy fontosabb mászás vagy kirándulás során teljesen lebetegedett hasonló tünetekkel és csak az acc 600 segített neki. Azóta mindig tart magánál egy dobozzal, hogy minden eshetőségre fel legyen készülve. Hozzá tették, hogy nyugodtan vegyek ki egy napot, pihenjek, mert minden szuperül működik, csak túlhajtottam magam. Inkább legyek egészséges az utolsó két napra és hagyjak ki most egyet, mint, hogy pont az esküvő napján ne tudjak felkelni az ágyból.

Meg is fogadtam a tanácsukat, fogtam magam, hazamentem, és bevackoltam magamat aznapra és az egész másnapra. Semmi más nem volt nálam, mint pár adag finom és egészséges étel és az acc 600 pezsgőtabletta.

Ennek a kis pihenésnek és a gyógyszernek hála, az esküvőn már teljes erőbedobással tudtam részt venni és felügyelni a történéseket. A végére pedig életem egyik legjobb élményévé alakult ez a hegyi esküvő. Igazán szépre és meghittre, ugyan akkor extrémre és legfőképpen a párhoz tökéletesen illőre sikeredett.