parazita | BorsOnline - Sztárhírek - Pletyka - Krimi - Politika - Sport

Bors paraziták. Most nézesse meg a székletét!

Tartalom

  Egy fiatal férfi a lengyelországi Lomiankiban boldogan bors paraziták haza a frissen vásárolt élő makrélát, majd izgatottan kezdett hozzá az előkészítéséhez, melyet új párja társaságában gyertyafényes vacsora mellett szeretett volna elfogyasztani.

  Figyelem: A videó elindítását csak erős idegzetű olvasóink számára javasoljuk!

  novenyek a parazitak ellen milyen típusú férgek tabletták az emberekben

  Ehelyett, minden bizonnyal azóta is rémálmok gyötrik. A hal hasának felnyitásakor ugyanis, annak gyomrából rengeteg mozgó kukac mászott elő tekeregve. Mobiljával rögzítette a sokkoló látványt, majd visszavitte a halat bors paraziták helyi szupermarketbe.

  bors paraziták

  Az eladónak kifejezte igencsak bors paraziták tűnő aggodalmát, majd hozzátette, hogy minden bizonnyal mások is vásároltak ebből a halból. A boltban bors paraziták magyarázták neki, hogy mindig a legszigorúbb állatorvosi felügyelet mellett árulják halaikat, és messzemenőkig betartják a minőségi és higiéniai szabályokat.

  Ennek ellenére előfordulhat, hogy a tengerből kifogott halak fonalférgesek.

  bors paraziták

  Emellett azt is hozzátették, hogy ez elég ritkán fordul elő, bors paraziták tudni kell, hogy az így megfőzött vagy megsütött halak nem veszélyesek az egészségre. A fiatal bors paraziták, miután visszakapta a hal vételárát, megköszönte a tájékoztatást, és mindenkinek szép álmokat kívánt.

  bors paraziták