Bababörzén babakocsik

Fél évvel ezelőtt elvállaltam egy alkalmi munkát egy rendezvényházban. Nem nagyon találtak olyan embert, aki egy egész rendezvényt elejétől a végégig képes lett volna lebonyolítani, viszont egy ismerősöm ott dolgozik. Ő kapott az alkalmon és rögtön felhívott engem, hogy lenne-e időm és kapacitásom erre. Kicsit vonakodva, de végül elvállaltam. Nem azért gondoltam úgy, hogy nem nagyon szeretném elvállalni, mert nem volt rá időm, inkább ezért, mert nem szeretek hirtelen új közegbe kerülni, ahol senkiről semmit nem tudok, azt se tudom, kire milyen feladatot lehet kiszabni, vagy hogy ki mihez ért, nem ismerem az ottani embereket és hát az úgy egy kicsit nehéz.

Ahol én dolgoztam előtte rendezvényszervezőként, hogy a csapat mindig állandó volt. Tudtam jól, ki az aki fuvarozza a vendégeket, aki szállítja az ételt és az italt és minden egyebet, tudtam, melyik cégtől jönnek a biztonsági őrök és még sorolhatnám. Így pedig természetesen sokkal könnyebb emberekkel együtt dolgozni. Akkor pedig előtte pár nappal kaptam meg az infókat, a listát mindenről, ami szükséges, és ez nem töltött el örömmel, kicsit bizonytalan is voltam mindennel kapcsolatban.

Szerencsére az ügy egész jól haladt már az elejétől fogva, az ottani munkatársak nagyon kedvesek voltak és segítőkészek, hiszen az ő érdekük is volt, hogy a vendégek, akik ellátogatnak az eseményre, utána is csak pozitívan nyilatkozzanak, ezért hát ők is beletettek  mindent annak érdekében, hogy az esemény sikeres legyen. Mint kiderült a leírásból, ez egy baba börze, ezt kellett úgy alakítanunk, hogy az ott jelenlévők ne csak a holmik között nézelődjenek és aztán ennyiből álljon a program. Rengeteg programot szerveztünk kicsiknek és a szülőknek is egyaránt, emellett pedig felvonultak azok az üzletek is, ahol babadolgokat lehet venni.

Nem hiányozhatott a repertoárból a babakocsik hatalmas kínálata sem. A szülők természetesen erre rögtön lecsaptak, hiszen mennyivel jobb élőben látni azt, amire szükséged van és sok pénzt belefektetsz. Na, de ez nem mindig van így. Számtalan olyan babakocsi bolt van, ahol olyan akciókkal csábítják oda a szülőket, hogy sokkal olcsóbban adják a babakocsikat. Közben szinte ugyanannyiért adják, mint amennyiért beszerezték, és nagyon de nagyon béna babakocsikról van szó. A babakocsik terén azért már nekem is van tapasztalatom jócskán, van egy egy éves kislányom, így tudom jól, hogy mire kell figyelni, ha az ember babakocsi vásárlásra adja a fejét. És egyáltalán nem mindegy, hol vásárolsz.

Az eseményen találkoztam egy régi ismerősömmel az egyetemről, a pocaklakójuknak keresett a férjével együtt babaholmikat. Sokat beszélgettünk, mondták, hogy tulajdonképpen most ők is hatalmas nagy babakocsi vásárlásban égnek, de azt se tudják, hogy hol kezdjék. A babakocsi vásárlás elég nehéz dolog, rengeteg mindenre oda kell figyelned, nem mindegy, milyen fajtájút veszel, milyen tartozékai vannak, milyen anyagból készült és még sorolhatnám. Utána lehet nézni az interneten, de azért mégis mennyivel jobb érzés, ha olyan segít, aki esetleg ezen már átesett és ért hozzá.

Mondtam, hogy nekem is van már egy egy éves kislányom, és tényleg nem egyszerű eset a babakocsi választás, de szívesen segítettem nekik. Elmondtam, hogy mi a férjemmel az interneten találtunk rá a babakocsik.hu weboldalra, mert hát igen, én mindent az interneten nézek meg először és szeretem ott is pár kattintással elintézni. Az online vásárlás lett a hobbim. De itt arról van szó, hogy az oldalon olyan sok csodaszép, minőségi babakocsit találsz, hogy még a szád is tátva marad. Az ember örül neki, ha talál legalább egyet, ami tetszik neki. Hát itt inkább az a gond, hogy annyi megtetszik, hogy nem tudsz köztük választani.

De meg tudod nézni őket élőben, az oldalon megtalálod a nyitvatartást, és még egy pontos térkép is van ott, hogy hol találod meg őket pontosan. Sőt, külön garanciális szerviz nyitvatartásuk is van. Ha kérdésed van, az oldalon minden elérhetőségüket megtalálod, de szerintem a babakocsiknál olyan részletes a leírás róluk, hogy a végére már te is babakocsi szakértő leszel és egy kérdésed sem marad. Én azért akkor felhívtam őket, beszéltem velük kicsit telefonon, mielőtt csak úgy odamentem volna a férjemmel. Ha már úgy ott voltunk közösen, gyorsan meg is mutattam nekik a weboldalt, hogy lássák, tényleg milyen sok márka közül lehet náluk válogatni. Még testvérbabakocsik is vannak, ha esetleg valakinek olyan kellene. Mondták, hogy otthon még mindenképpen tüzetesen át fogják nézni a weboldalt, hiszen így már sokkal jobban bíznak benne, hogy én ajánlottam nekik. Volt is néhány kép a telefonomon, ahol a mi babakocsink is látszódott, nagyon tetszett nekik. Babakocsik terén szerintem teljes mértékben a legjobb választás volt a számunkra, hogy tőlük vettünk babakocsit, az biztos, hogy ha más megkérdezi, nekik is ugyanúgy a babakocsik.hu-t fogom ajánlani.