A szervező barátnőmnek köszönhetem, hogy elegáns férfi oldaltáskám van

A barátnőm egy rendezvényházban dolgozik. Mivel ők befogadnak eseményeket és nem szerveznek, ezért nincs szükségük kifejezetten rendezvényszervezőkre, de őz az, aki a “szervező” néven tartja a kapcsolatot az ügyfeleikkel és úgymond teljesen belemászik a rendezvényeikbe. Az új vagy még csak potenciális ügyfelek is vele találkoznak először. Ezért pedig nagyon fontos a megjelenése. Szerencsére nagyon jó stílusa van. Én kevésbé értek ehhez, de szeretek tőle tanácsokat kérni.

Semmi sem fontosabb a jó kiegészítőknél! Azok kárpótolni tudják, ha a napi outfited épp nem a legjobb!

Ez az egyik kedvenc szabálya, amit gyakran ismételget, és amit én is megfogadtam. Megkértem, hogy segítsen kiválasztani nekem néhány ilyen fontos kiegészítőt, mint például egy elegáns férfi oldaltáska. Ti el tudjátok egyáltalán képzelni, hogy mennyire nehéz ilyet találni. Én valamiért utálom a hátizsákokat, talán az iskola rémes emléke miatt, de nem szeretem a hátamra venni őket. De mint minden embernek, nekem is szükségem van egy táskára, amit viselhetek. Ezért, a barátnőm segítségével a Bagboxról rendeltünk nekem férfi oldaltáskát. Ezen az oldalon olyan elegáns és szép bőr oldaltáskák találhatóak, amelyek minden körülmény között hozzáadnak a megjelenésemhez. 

A táska, amit megvásároltam egy kis méretű (22 x 26 centiméteres) két zsebes pull-up bőrből készült barna oldaltáska, ami csatos zárral zárható. Az érdekesség az a táskának, hogy Magyarországon készült. Én szívesen támogatom a hazai kézműveseket, ezért nyugodt lélekkel adtam ki érte a pénzt. Tudtam, hogy megbízható és jó terméket kapok.

Aztán lassan tovább építkeztünk. A férfi oldaltáskát egy új bőr pénztárca követte. Ügynökként, az üzleti életben gyakran elő kell vennem a pénztárcámat, így nagyon fontos, hogy az is teljes mértékben hozzá járuljon ahhoz a képhez, amit mutatni akarok magamról és nehogy roncsolja azt, vagy épp elvegyen belőle. Ezt követően pedig, szintén a Bagboxról rendeltem magamnak egy bőr utazótáskát. Ez is félpántos, semmiképp sem hátra való. Erre azért volt szükségem, hogy a hosszabb útjaimon szépen rendbe tudjam tartani a dolgaimat és ne a hátsó ülésen hányjam szanaszét azokat. Egyébként annyira mindennapjaim részévé vált, hogy folyamatosan benne tartok egy adag cuccot, hogy bármikor indulni tudjak, ha a munka azt követeli.

Szóval bőven ellátott a barátnőm elegancia tippekkel. De sajnos én nem értek annyira ezekhez a kifinomult dolgokhoz, mint ő, ezért nem nagyon volt kreatív ötletem, hogy mivel hálálhatnám meg neki, úgyhogy a Bagboxról vásároltam neki egy nagy méretű ékszerdobozt. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy ez nem jó ajándék, sőt, teljesen le volt nyűgözve a barátnőm, csak arra értettem, amit mondtam, hogy kicsit szégyelltem magam, hogy onnan vásároltam ajándékot neki, amit ő mutatott nekem. Legalábbis addig szégyelltem, amíg oda nem adtam, de amikor láttam, hogy mennyire örül neki, teljesen megnyugodtam. Tudjátok, a rendezvényházban nem keres azért valami pazarul és nem engedhette meg magának, hogy ilyen értékes dolgokat vásároljon. Úgyhogy végül teljesen jól jött ki a dolog. És látva az örömét, hogy mennyire őszintén boldog egy ékszertartó doboz miatt, úgy gondoltam, hogy lemásolom a saját ötletemet és édesanyámnak és a nővéremnek is ékszerdobozt veszek karácsonyi ajándék gyanánt. Mondom, hogy nem értek én ehhez, örültem, hogy egyszer sikerült kitalálnom, hogy ez jó ajándék és innentől minden közeli nőnemű ismerősömnél bevetettem. 

Persze anyuék is nagyon örvendtek neki. Ők is azt mondták, hogy rég vágytak ilyenre, de valahogy soha nem érezték úgy, hogy megengedhetik maguknak. Azt hiszem, hogy ez ilyen általános jelenség. Kíváncsi lennék, hogy nők vagy férfiak rendelnek többet belőle. Nekem van egy olyan gyanúm, hogy férfiak. Mert az oldalra tévednek, hiszen sehol máshol nem találnak ilyen minőségű és szép férfi oldaltáskákat és akkor már ajándékot is vásárolnak.